Oppfølging av miljømål og rapportering av ESG- og bærekraftsrapportering med HMSREG

3
.
9
9
2024

Følg opp forbruk av drivstoff/energi og utslipp fra alle maskiner og kjøretøy. Dataene hentes automatisk fra den enkelte maskin eller kjøretøy på dine bygge- eller vedlikeholdsprosjekter.

Følg opp mangder av alt avfall for din virksomhet, prosjekt eller leveranse uavhengig av hvilket mottaksanlegg du eller dine leverandører benytter. Ta vare på detaljert informasjon om sluttbehandling som ombruk, deponi, material- eller energigjenvinning. Utarbeid avfallsplan direkt ei løsningen og få automatisk generert sluttrapport.

Følg utviklingen på det enkelte prosjekt, din avdeling eller din virksomhet. Alle maskiner og kjøretøy samles i et register og du kan gå inn på en enkelt maskin for å se dennes utslipp og hvor den er.

Det er 3 ulike produktpakker å velge mellom som gir deg mulighet til å velge akkurat den funksjonaliteten du har behov for.

Les mer her om de ulike mulighetene, eller ta kontakt for mer informasjon, demo eller bestilling.

Ved å klikke «Godta» aksepterer du lagring av cookies/informasjonskapsler på denne enheten. Cookies blir brukt til å utbedre side navigering, og samle brukerstatistikk for nettsiden for å forbedre innhold og brukeropplevelse. Du kan selv administrere hva du samtykker til ved å klikke på Preferanser. Les vår Personvernerklæring for mer informasjon.